Noticias

La sala Estraperlo cerrará en diciembre

estraperlo cierra

Justo hace unos minutos nos hemos llevado un gran chasco. Justo hoy se ha confirmado vía FB que la sala Estraperlo de Badalona cerrará sus puertas de forma definitiva en el mes de diciembre. Esta sala de conciertos, conocida también como «Club del Ritme», es de las más históricas de Barcelona. Aún recordamos grandes y memorables actuaciones de bandas del perfil de The Get Up Kids, Supersuckers, Tokyo Sex Destruction o Ghost. Una lástima, más aún sabiendo que el cierre se ha debido tanto a motivos económicos como a la subida del IVA o las multas recolectadas por enganchar carteles por la calle.

El 31 de diciembre será el último día en el que esté abierta la sala. Para que nos despidamos de ella con una sonrisa en los labios se han programado una serie de actuaciones que tomará lugar en la sala de Badalona los días 5,6 , 19, 26 y 27 de diciembre. Para el día 31 se realizará una fiesta de fin de año protagonizada por Afganistan Yeyes.

Les echaremos de menos, mucho menos. Badalona no volverá a ser la misma sin la mítica Estraperlo (Club del Ritme).

estraperlo cierra

Comunicado de Estraperlo:

«Han estat 6 anys de bons concerts i festes increïbles, de noves i velles amistats, de gresca i xerinola, de riures desenfadats, de moments apoteòsics i algunes vegades de tristesa, com la vida mateixa, però malgrat tot hem de dir adéu. Tant la pujada de l’IVA i altres impostos, una important quantitat de multes per enganxar cartells al carrer, i d’altres qüestions econòmiques, ens han portat a una situació insostenible.

La idea que tenim és fer vàries festes de comiat durant el mes de desembre, que seran gratuïtes perquè tothom hi pugui tenir accés (aquí hem d’agrair profundament la col·laboració de tots els grups que hi participen i als que hi volien participar i que per manca de temps o disponibilitat no ho han pogut fer) que coincidiran amb el sisè aniversari i que hem organitzat per estils musicals més o menys similars, i així fer un comiat amb molt de soroll, pocasoltisme i disbauxa per acomiadar els últims dies de vida de la sala, i de la que ens faria molta gràcia que hi participéssiu.

La ultima nit en vida de l’Estraperlo serà el 31 de desembre, festa de cap d’any, també gratuïta, on actuaran Afganistan Yeyes i diversos dj’s allegats, per acabar de rebentar-ho tot.
Gracies per tots aquests anys, esperem haver»

Pablo Porcar
el autorPablo Porcar
Fundador y editor de Binaural.es. En busca constante de aquel "clic" que te haga engancharte a un artista o grupo nuevo durante semanas y semanas. Mi Twitter personal: @pabloporcar

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.